blog-img




Değerli ziyaretçimiz,

Teknolojinin hızla geliştiği, bilginin değerini her geçen gün artırdığı ve dijital aklın hayatımızın merkezini oluşturduğu bir çağın içerisindeyiz.

Tüm dünyayı etkileyen Covid-19 salgını, bu değişim ve dönüşümü daha da hızlandırdı, yeni mesleklerin doğuşuna zemin hazırladı.

Birçok sektörde beklentiler değişti, stratejik planlar yeniden oluşturulmaya başlandı, nitelikli iş gücüne olan ihtiyaç ise üst seviyeye ulaştı.

İzmir Ekonomi Üniversitesi olarak; dünya vatandaşlığı vizyonuna sahip, özgüveni yüksek, entelektüel, girişimci, yeni teknolojilere hakim öğrenci ve mezunlarımızı, iş dünyasının temsilcileriyle buluşturan etkinlikler gerçekleştiriyoruz.

Tüm bunları yaparken; İzmir’imizin enerjisini, verimliliğini ve potansiyelini bir araya getirerek oluşturduğumuz, Türkiye’de üniversite-şehir bütünleşmesinin ilk örneği olan Kampüsİzmir modelinden güç alıyoruz.

Bunun en güzel örneklerinden biri de Türkiye ekonomisini geliştiren, kendisini kanıtlamış değerli firmaların katılımıyla, bu yıl dijital platformda düzenlediğimiz Kariyer Fuarı.

Şimdiye dek sayılı üniversitenin gerçekleştirdiği ve bu sene farklı sektörlerden 59 firmanın yer aldığı Kariyer Fuarı’nın, sadece öğrenci ve mezunlarımız için değil, nitelikli iş gücüne sahip olmayı hedefleyen şirketler için de önemli fırsat olduğunu düşünüyorum.

Öğrenci ve mezunlarımız, Kariyer Fuarı aracılığıyla firma yetkilileriyle birebir görüşecek, akıllarındaki her soruyu yöneltme imkanı bulacak.

Şirket yöneticileriyle tanışma; kendilerini, becerilerini ve bilgi birikimlerini doğrudan aktarma şansı bulacak öğrenci ve mezunlarımız, kariyer planlarını da doğru biçimde şekillendirebilecek.

Firmalarımız da geniş kaynak ve zaman harcamadan, marka bilinirliklerini artıracak ve kurumsal itibarlarını güçlendirecek doğru çalışanı bulma şansı yakalayacak.

İnanıyorum ki Kariyer Fuarı, yeni iş fırsatları elde etme noktasında da öğrenci ve mezunlarımızı ön plana çıkaracak.

Kariyer Fuarı’nın hem iş dünyamız hem de öğrenci ve mezunlarımız için verimli geçmesini, güzel sonuçlar ortaya çıkarmasını temenni ediyorum.

Saygılarımla,
 

Mahmut ÖZGENER

İzmir Ekonomi Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı

İletişim Bilgilerimiz

İEÜ - SANAL KARİYER FUARI

İZMİR EKONOMİ ÜNİVERSİTESİ

İLETİŞİM

0(232) 488 84 29

Adres: İzmir Ekonomi Üniversitesi Kampüsü,
Sakarya Cad. No: 156 35330 Balçova / İZMİR